dijous, 7 de setembre del 2023

09/09/2023 Affresco - 20h30 - Plaça 1 d'octubre (Canet de Mar) - De franc

Amb La Veu de Syrinx tornem de nou amb l’espectacle Affresco, dirigit i protagonitzat pel pintor targarí i recent premiat amb la Creu de Sant Jordi, Josep Minguell i Cardenyes, dirigit també per Llorenç Corbella, i juntament amb l’actriu Núria Miret.

Aquesta vegada anirem a Canet de Mar, dins de la programació de la Festa Major Petita de Canet de Mar (acte organitzar per l’Àrea de Cultura del Teatre Municipal de Canet), però sobretot també per commemorar l’Any Domènech:

“El pintor executa una pintura al fresc damunt d´una bastida mentre interactua amb una musa que, amb l´acció i la paraula, descabdella el procés creatiu i pictòric. Un recorregut immersiu, poètic i visual en aquesta pràctica artística mil·lenària que, a través d´anècdotes i curiositats, us mostrarà (gairebé) tots els secrets i les tècniques de l´ofici.
Les pintures murals de les esglésies del Pirineu motivaren les excursions científiques de Lluís Domènech i Montaner, redescobridor del romànic català.”DISSABTE 9 DE SETEMBRE DE 2023

Lloc: Plaça 1 d’Octubre, de Canet de Mar (abans Plaça Colomer)

Hora: 20h30

Entrada: de franc


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada