diumenge, 20 de desembre del 2020

#fragments2 us desitgem bones festes amb "Jesús de Nazaret" de Manuel OLTRA FERRER

Amb el confinament, La Veu de Syrinx aprofita per mostrar-vos la sèrie #fragments: una petita mostra de les peces que formen part del nostre repertori.


Per aquest #fragments2 us presentem l'inici de "Jesús de Nazaret" una cançó composta l'any 1954 per Manuel OLTRA FERRER (1922-2015). La peça original és per veu i piano, però amb La Veu de Syrinx us presentem la nostra versió per a soprano i flauta amb un arranjament d'en Joan Codina Vila.
Aprofitem aquesta cançó per desitjar-vos unes bones festes i una bona entrada al 2021!



Soprano: Olga Miracle Flauta: Joan Codina Vila Càmera: Fran Garcia Edició i muntatge: Joan Codina Vila Tardor de 2020 laveudesyrinx@gmail.com Segueix-nos a:
https://www.instagram.com/laveudesyrinx
https://www.facebook.com/laveudesyrinx
https://twitter.com/laVeuDeSyrinx
La veu de Syrinx és un projecte musical que desplega el so de la veu i de la flauta (que de manera tan simbòlica uneix el mite de la Flauta de Pan) en un duet format per Olga Miracle (soprano) i Joan Codina Vila (flautes). Un duet de música de cambra que explora noves sonoritats a partir d'aquesta combinació tímbrica tan poc usual però que també eixampla horitzons i aprofita la ductilitat dels seus components per oferir un ampli ventall d'estils musicals. També hi tenen cabuda a La Veu de Syrinx espectacles infantils i familiars per a la descoberta d'instruments i de la música tradicional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada